TV seja Saimons Kauels plāno kāzas (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu televīzijas seja Saimons Kauels plāno apprecēties ar Lorenu Silvermani, kad pasaulē nāks viņu bērns. Kauels vēloties iepriecināt savu 87 gadus veco māti Džūliju, kura vienmēr esot vēlējusies, lai viņš pievērstos mierīgai laulības dzīvei.

«Saimona mamma vienmēr sapņojusi par dienu, kad viņš uzsāks ģimenes dzīvi ar vienu sievieti. Viņai tiks piešķirta liela loma kāzās,» laikrakstam «The Sun» atklāja informācijas avots.

Silvermane piekritusi salaulāties baznīcā netālu no vīramātes mājas Saseksā. Nākamgad plānotā ceremonija būs neliela, un tajā piedalīsies tikai daži no pāra slavenajiem draugiem - talantu šova «The X Factor» tiesnesis Luiss Velšs, hipnotizētājs Pols Makenna, apģērbu veikalu ķēdes «Topshop» īpašnieks Filips Grīns, kā arī dziedātāja Sinita, kurai kādreiz bija attiecības ar Kauelu.

Šomēnes Kauels tviterī publicēja vairākus noslēpumainus ziņojumus, kuros solīja drīzumā atklāt interesantus jaunumus. Daudzi uzskata, ka viņš tādā veidā devis mājienu par drīzu saderināšanos ar Silvermani.

«Nākamo nedēļu laikā atklāšu interesantus jaunumus,» viņš tvīto. «Pašlaik jūtos ļoti pozitīvi. Tas ir bijis smagi, taču nekas nenāk viegli. Savā dzīvē tu vari vai nu koncentrēties uz citu cilvēku kļūdām, vai arī pārdomāt paša pieļautās un nekad tās vairs neatkārtot.»

«Taču ar smagu darbu un koncentrēšanos tu vari tās labot. Un tieši to es domāju darīt,» viņš raksta.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu