Valdis Skujiņš: Brīzes leģendārā frāze «Ejam tālāk!» būs jāsaka kādam citam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pēc šovasar «Dzintaros» notikušā grupas «Līvi» labāko dziesmu koncerta «Nezāles neiznīkst!» bija iecere nākamgad līdzīgu koncertu sarīkot arī Liepājā. Lai gan vēsts par «Līvu» dalībnieka Aivara Brīzes pēkšņo nāvi nenoliedzami ieviesīs korekcijas šajos plānos, koncerts, visticamāk notiks, pauda rokmūziķis un Liepājas domes deputāts Valdis Skujiņš.

«Domāju, ka koncerta norise nav apdraudēta, bet tajā būs par vienu lielisku mākslinieku mazāk. Brīzes leģendārā frāze «Ejam tālāk!» būs jāsaka kādam citam,» atzina Skujiņš.

Jau bez mūžībā aizgājušā Brīzes nākamgad Liepājā notiks vēl kāda kolektīva atkalapvienošanās. Brīze savulaik spēlējis trombonu un dziedājis grupā «Neptūns», kas sākotnēji dibināta kā zvejnieku kolhoza estrādes orķestris. Kolektīva atkalapvienošās plānota, lai atgādinātu par kādreiz slaveno festivālu «Jūras pērle». «Arī Brīze tur būtu piedalījies, bet nu viņš uz to noraudzīsies no mākoņa maliņas,» piebilda Skujiņš.

Kā ziņots, šodien 51 gada vecumā pēkšņi miris leģendārais latviešu mūziķis Aivars Brīze, vēsta portāls «nra.lv». Viņš dziedāja vairākās latviešu rokgrupās - «Neptūns», «Līvi», «Leģions».

«Radio SWH» ēterā skanēs Aivara Brīzes piemiņas raidījums

Sērojot par Brīzes nāvi, Olga Rajecka atceļ šīvakara videoklipa prezentāciju

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu