Notiks Aivara Brīzes piemiņas koncerts (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šis koncerts bija iecerēts citādāk. 26. oktobra vakaram Latvijas 1. Rokkafejnīcā - Reiterna namā bija jākļūst par priecīgu notikumu, par jaunas tradīcijas sākumu. Bet, kamēr cilvēks kārtējo reizi domāja, Dievs tikpat kārtējo reizi darīja.

Koncertu cikla «Lieliskie & Leģendārie» pirmais notikums tagad būs dziļas cieņas apliecinājums, pieminot 22. oktobrī pāragri mūžībā aizgājušo, lielisko un leģendāro mūziķi Aivaru Brīzi.

Piemiņas koncerts sāksies pulksten 22.00, un uz skatuves papildus jau iepriekš izziņotajiem mūziķiem Vilnim Krieviņam, Tomasam Kleinam, Guntaram Muceniekam un Mārtiņam Burkevicam redzēsim arī Igo, Ainaru Virgu, Hariju Zariņu un Fēliksu Ķiģeli ar grupu.

Pieņemts arī lēmums neatteikties no maksas par ieejas biļetēm koncertā, bet nauda, kas tiks iekasēta, taisnā ceļā nonāks pie Aivara Brīzes ģimenes, lai sniegtu finansiālu atbalstu grūtajā brīdī.

«Radio SWH» ēterā skanēs Aivara Brīzes piemiņas raidījums

Miris mūziķis Aivars Brīze

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu