Grupa «Metallica» sniegs koncertu Antarktīdā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Hita «Enter Sandman» autoru uzstāšanās notiks kompānijas «Coca-Cola» rīkota pasākuma ietvaros, teikts zīmola mājaslapā. Lai arī grupa vēl nav apstiprinājusi dalību, bundzinieks Larss Ulrihs iepriekš devis mājienu par gada beigās plānotu pārsteiguma koncertu.

«Decembrī mēs piedalīsimies ļoti interesantā projektā,» viņš teica. »«Metallica» iekaros jaunas robežas. Ja menedžeru komanda šo dzirdētu, viņi mani uzreiz apklusinātu, taču mēs to nepacietīgi gaidām!»

Pirmais rokkoncerts Antarktīdā notika pirms sešiem gadiem vienā no turienes zinātniskajām stacijām. Lai arī zinātnieku komandas grupas «Nunatak» uzstāšanos klātienē vēroja tikai 17 cilvēki, tiešsaistē tā tika pārraidīta visā pasaulē.

Lielāko daļu kontinenta klāj bieza sniega sega, kuras vidējais biezums ir 1,6 kilometri. Tajā nav pastāvīgu iedzīvotāju, tikai stacijās mītošie zinātnieki un piedzīvojumu meklētāji.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu