Neierasts solis: «Honda» ievērojami samazina cenu visiem «Accord» modeļiem (20)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LightChaser: Luis Cruz, CC BY-NC-ND 2.0

Japānas autobūves koncerns Honda spēris neierastu soli, Baltijas tirgū ievērojami samazinot cenas visiem «Honda Accord» automašīnu modeļiem.

Visās trīs valstīs ģimenes auto atkarībā no komplektācijas kļuvuši lētāki par 1000 – 3000 eiro, ziņo «Honda» dīleris Latvijā SIA «Nippon Aauto».

Līdz ar jauno cenu stāšanos spēkā, lētākās komplektācijas «Accord Sedan» modeli var iegādāties par 19 906 eiro jeb 13 990 latiem, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, bet universāļa «Accord Tourer» cena sākas no 20 930 eiro jeb 14 710 latiem.

««Honda» ārkārtīgi reti samazina cenu visām viena modeļa automašīnām, tādēļ varam teikt, ka Latvijas patērētājiem ir ļoti paveicies, ka šāda akcija attiecināta tieši uz mūsu tirgu. Šī ir teicama izdevība tikt pie jauna «Accord» par izdevīgāku cenu,» uzskata «Nippon Auto» Biznesa attīstības un kvalitātes vadītāja Ilze Ulinska.

«Honda Accord» Euro NCAP drošības testos ir novērtēts ar augstāko atzīmi - 5 zvaigznēm. Automašīna tiek piedāvāta ar izvēles Uzlaboto Vadītāja palīdzības sistēmu (ADAS), kas paredzēta autovadītāja noguruma seku novēršanai, veicot garas distances, kā arī sniedz papildu aizsardzību sadursmes gadījumā. Šajā uzlabotajā tehnoloģijā ietilpst Joslas noturēšanas sistēma (LKAS), Adaptīvā kruīza kontrole (ACC) un Sadursmes mazināšanas bremžu sistēma (CMBS), informē «Nipponauto.lv».

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu