Fotoreportāža: Iepazīstieties, jaunais sudraba «BMW 760Li Sterling» (20)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Autoražotājs BMW arī pagātnē savus klientus lutinājis ar individuāli izstrādātiem auto modeļiem. Jaunākais darinājums tapis sadarbībā ar tradīcijām bagāto sudraba izstrādājumu ražotāju  «ROBBE & BERKING», ziņo BMW.

«BMW Individual» ražotne nav vieta, tā drīzāk ir ideja, kas katru dienu kļūst par realitāti. Šī ideja ir pieskaņošanās klientam vispārākajā pakāpē,» skaidro «BMW M GmbH» prezidents Frīdrihs Ničke.

BMW individuāli izstrādāto auto līnija aizsākās deviņdesmitajos, kad tika radīts Karla Lagerfelda dizainēts modelis. Līdzīgā manierē tapuši arī modeļi sadarbībā ar pulksteņu izgatavotāju «Girard Perregaux» un koncertklavieru izgatavotāju «Steinway & Sons».

Arī «760Li Sterling» ir bagāts ar dažādām individuālām detaļām. BMW un «ROBBE & BERKING»ir daudz vairāk kopēja nekā tikai aizraušanās ar eleganti klasiskām jahtām - produktiem tiek izmantoti tie paši standarti.

«Mūsu ražojumiem kopīgais ir tīri tehniska lietderība un tas, ka klientu vēlmju piepildīšana ir mūsu darbības priekšplānā,» stāsta «ROBBE & BERKING» īpašnieks piektajā paaudzē Olivers Berkings.

Ko tur daudz vēl piebilst, apskatiet paši!

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu