Valdības namu «Staro Rīga» laikā izgaismos ar iedzīvotāju stāstiem par brīvību (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šogad Ministru kabineta ēkas izgaismošanā festivālā «Staro Rīga» var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs, kurš vēlas, lai par viņa brīvības stāstu uzzina pārējie.

Ministru kabinets šogad festivālā piedalīsies ar brīvības stāstiem un savas sajūtas par brīvību vēstīs gan sabiedrībā zināmi cilvēki, gan arī jebkurš, kas vēlēsies iesaistīties projekta «Brīvs kā...» veidošanā, aģentūru LETA informēja Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā.

Lai piedalītos valdības ēkas izgaismošanā ar savu stāstu par brīvību, ikviens līdz 30.oktobrim var pieteikties Valsts kancelejā, lai pastāstītu, ko viņam nozīmē brīvība.

Jau tagad ar saviem stāstiem par brīvību ir dalījušies akadēmiķis Jānis Stradiņš, televīzijas seja Baiba Sipeniece-Gavare, sešgadīgā Šarlote, sociālo mediju eksperts Artūrs Mednis un raidījuma «Ātruma cilts» vadītāja Sanita Pelēķe. Savukārt Valsts kancelejas direktore Elita Dreimane savā videovēstījumā pauž, ka, viņasprāt, brīvība ir drosmīgas domas pārvērst drosmīgos darbos. «Tā ir atbildība par savu dzīvi, pieņemtajiem lēmumiem un tīra sirdsapziņa,» norāda Dreimane.

Projekta «Brīvs kā...» idejas autori ir Valsts kanceleja un radošā aģentūra «3K Management». Valsts kanceleja šajā festivālā piedalīsies jau trešo gadu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu