Anna Rozīte atklāj zīmola «Lauma Lingerie» 49. firmas veikalu (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Šo ceturtdien, 24. oktobrī, T/K Spice norisinājās pašmāju veļas zīmola «Lauma Lingerie» Latvijā jau 18. veikala svinīgais atklāšanas pasākums, kura vadītājas lomā iejutās sievišķīgā TV dīva Anna Rozīte, brīvā un draudzīgā gaisotnē iepazīstinot vakara viesus ar jaunā veikala koncepciju un tajā pieejamajām zīmola kolekcijām.

«Esmu patiesi lepna par Lauma Lingerie starptautiskajiem panākumiem un no sirds priecājos, ka vietējais ražotājs Latvijas sievietēm piedāvā tik kvalitatīvu apakšveļu, kas ne tikai pilda praktisku funkciju, bet ir arī tik ļoti nepieciešamais sievišķības eliksīrs. Šis pasākums, manuprāt ir lielisks veids, kā nosvinēt zīmola izaugsmi,» savās izjūtās dalās Anna Rozīte.

Par godu saviesīgajam notikumam veikala telpās kuplā skaitā pulcējās gan sabiedrībā zināmi cilvēki un mediju pārstāvji, gan arī stilisti, blogeri un daudzi citi modes entuziasti, kuru vidū bija arī žurnāla «L’Officiel» galvenā redaktore Olga Kolotova un stiliste Jūlija Verbicka, sabiedrisko attiecību speciāliste Guna Leiškalne, modes redaktores Iveta Vecmane, Una Ulme un Dace Krieviņa-Bahmane, sabiedrības dāma un pasākumu organizētāja Gundega Skudriņa, kā arī daudzi citi.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu