Pols Makartnijs pielicis punktu ilgajam strīdam ar Joko Ono (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Eksbītls Pols Makartnijs beidzot pielicis punktu daudzus gadus ilgušajam strīdam ar grupas biedra Džona Lenona atraitni Joko Ono.

Jaunā intervijā mūzikas žurnālam «Rolling Stone» viņš atzina, ka naidīgums abu starpā pastāvējis pārāk ilgi. «Ja jau Džons viņu mīlēja, tad kaut kam tur ir jābūt. Viņš nav stulbs. Es domāju, ko gan man darīt? Vai glabāt šo naidu, kura nekad patiesībā nemaz nav bijis? Džordžs Harisons reiz teica, ka nevajagot tādas lietas paturēt savā dzīvē,» viņš stāsta.

Makartnija un Joko Ono domstarpības pastāvējušas vairākus gadu desmitus. Joko Ono vainoja Makartniju Lenona, Harisona un Ringo Stāra izēšanā no «The Beatles», kamēr Makartnijs pārmeta Joko Ono grupas izjaukšanu 1970.gadā.

Taču Makartnijs teica, ka nekad nepiedošot Markam Čepmenam, kurš 1980.gadā nošāva Lenonu.

«Es varētu piedot jebkuram citam cilvēkam,» viņš uzsvēra. «Taču es nevaru iedomāties nevienu iemeslu, kāpēc lai piedotu viņam. Viņš izdarīja kaut ko vājprātīgu un nelabojamu. Kāpēc lai viņu aplaimotu ar piedošanu?»

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu