Skip to footer
Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis
Iesūti ziņu!

Štovēti līņi. 100 gadus sena recepte (28)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Šī recepte publicēta izdevniecības «Zvaigzne» izdotajā grāmatā «Minjonas pavārniecības māksla», kurā apkopotas senas receptes.

4 mārciņas (1 mārciņa - 400g) smagu līni noberž ar sāli, uzšķērž, izņem iekšas, sagriež gabaliņos un ieliek kastrolī. Tad pieliek klāt 1/2 stopa (1stops - 1,23 l) krējuma, 2 sarīvētus sīpolus, 1/2 karotes sāls, 2 karotes rīvmaizes, 1 karoti sviesta, 6 graudiņus piparus, 3/4 tases sarīvēta siera. Tagad nu vāra zivi aizvākotu ar šiem piederumiem lēni 8 - 10 minūtes. Tad izkāš zosti caur sietu un dod klāt pie līņa.

Komentāri (28)
Nepalaid garām
Uz augšu