Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10968867t1h879e.jpg)
Šī recepte publicēta izdevniecības «Zvaigzne» izdotajā grāmatā «Minjonas pavārniecības māksla», kurā apkopotas senas receptes.
4 mārciņas (1 mārciņa - 400g) smagu līni noberž ar sāli, uzšķērž, izņem iekšas, sagriež gabaliņos un ieliek kastrolī. Tad pieliek klāt 1/2 stopa (1stops - 1,23 l) krējuma, 2 sarīvētus sīpolus, 1/2 karotes sāls, 2 karotes rīvmaizes, 1 karoti sviesta, 6 graudiņus piparus, 3/4 tases sarīvēta siera. Tagad nu vāra zivi aizvākotu ar šiem piederumiem lēni 8 - 10 minūtes. Tad izkāš zosti caur sietu un dod klāt pie līņa.