Šonedēļ kino «Splendid Palace» Berlināle 2013 (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Piektdien, 1.novembrī kinoteātrī «Splendid Palace» sāksies 9. Berlīnes kinofestivāla filmu nedēļa Rīgā. Goethe-Institut Riga un kino «Splendid Palace» septiņu dienu laikā piedāvās septiņas dažādas jaunākās vācu filmas (ar sinhronu tulkojumu latviešu valodā). 

Tostarp režisora Billes Augusta filmu «Nakts vilciens uz Lisabonu» - tāda paša nosaukuma Paskāla Mersjē (Pascal Mercier) bestsellera ekranizācija, kas Rīgā tiks izrādīta vienlaicīgi ar grāmatas iznākšanu latviešu valodā apgādā «Zvaigzne ABC»; Jana Oles Gerstera «Oh boy», kas jau kā labākā Vācijas spēlfilma ieguvusi Vācijas Kinobalvu 2013, bet šobrīd ir nominēta Eiropas Kinobalvai 2013 – pašironisku Berlīnē dzīvojoša jauna vīrieša un pilsētas dzīves portretējumu; Karolīnas Genreitas dokumentālo filmu «Vēderdejotājas» - ar mīlestību veidotu stāstu par mākslu aizbaidīt bailes no vecuma.

Biļešu cenas: Ls 2,50, skolēniem, pensionāriem, kino Savienības biedriem, Latvijas Kultūras akadēmijas studentiem, Latvijas Mākslas akadēmijas studentiem, Latvijas Mūzikas akadēmijas studentiem – Ls 1,00.

Filmas vācu vai angļu vai franču valodā; titri angļu vai vācu vai latviešu valodā; sinhrons tulkojums latviešu valodā.

  • Berlināle 2013 Rīgā norisināsies no 1.-7.novembrim.
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu