Ainars Virga atvadās no Brīzes un publicē jaunu dziesmu (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Leģendārās latviešu grupas «Līvi» ģitārists un dziesmu autors Ainars Virga jau ilgāku laiku gatavo savu solo albumu. Viena no dziesmām, kuru Ainars bija plānojis publicēt tuvāk gaidāmajam Ziemassvētku laikam, ir dziesma «Brīnumu gaidot», taču sakarā ar visiem zināmajiem un traģiskajiem notikumiem, kas saistīti ar Ainara ilggadējā drauga un grupas «Līvi» solista Aivara Brīzes traģisko nāvi, Ainars nolēma šo dziesmu publicēt dienā, kad Latvija atvadās no šīs latviešu roka leģendas.

Dziesmu Ainars ir rakstījis sadarbībā ar daudzu citu savu dziesmu līdzautoru Guntaru Raču. Dziesmas pamats ierakstīts Liepājā sadarbībā ar producentu Ivaru Sudmali viņa ierakstu studijā, bet ieraksts pabeigts studijā G.E.M Rīgā, sadarbībā ar studijas producentu Ediju Gņedovski. Visus instrumentus iespēlējis Ainars pats pieaicinot tikai bundzinieku Uldi Knapši, kurš iespēlējis bungu partijas. Ierakstā piedalās Rīgas Gospelkora dziedātājas Katrīna Cīrule un Katrīna Linde, kā arī Rīgas zelta saules kora un jaunās TF dalībniece Evija Krūmiņa.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu