«Astro'n'out» izdod savu pirmo albumu angļu valodā - «Lion's Share» (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Nedēļu pirms savas desmit gadu jubilejas, grupa «Astro'n'out» izdod savu pirmo albumu angļu valodā ar nosaukumu «Lion's Share», kas ir ceturtā studijas albuma «Lauvas» angliskā versija.

Pagājušajā nedēļā albums «Lion's Share» tika prezentēts Lietuvā, klubā «Loftas», kur tas guva klausītāju un mūzikas ekspertu atzinību. Nepieciešamību pārizdot albumu «Lauvas» angļu valodā izraisījusi interese par grupu kaimiņvalstīs. Neilgi pēc albuma «Lauvas» iznākšanas grupa uzstājusies Tallinas Mūzikas nedēļā, «Galapagai» festivālā Lietuvā, Viļņas mūzikas nedēļā un citos starptautiskos pasākumos, kas veicinājis «Astro'n'out» starptautisku sadarbību.

No šodienas albums «Lion's Share» ir pieejams lielākajos interneta mūzikas tirdzniecības servisos. CD formātā albumu pirmie par draudzīgu cenu varēs iegādāties koncerta apmeklētāji, savukārt pēc koncerta tas būs pieejams arī mūzikas ierakstu veikalos.

Astro'n'out desmit gadu jubilejas koncerts notiks 8.novembrī tirdzniecības centra «Galleria Riga» pazemes autostāvvietā, īpaši šim koncertam pārbūvētajā «Urbānajā telpā».

  • Koncerta biļetes iespējams iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.
Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu