Fotoreportāža: Rīgā prezentē trešās paaudzes «BMW X5» (53)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Sestdien, 2.novembrī oficiālais BMW pārstāvis Latvijā «Inchcape BM Auto» prezentēja jauno automašīnu «BMW X5 (F15)».

Pirmā «BMW X5» paaudze ienāca tirgū 1999.gadā, šobrīd Latvijā ir 1923 vienības. Būtībā tas bija pirmais SAV pasaulē un vienīgais «BMW X5», kas bija pieejams ar manuālo transmisiju. Otrā paaudze bija pārdošanā no 2006. gada līdz šim brīdim, un šobrīd Latvijā ir 567 automobiļi.

Trešās paaudzes «BMW X5» modelis ir veidots, ņemot par pamatu visus veiksmīgos risinājumus, kas bija E70 modelī, un ir pievienotas ļoti daudzas modernās funkcijas un aprīkojums.

Jaunums ir arī ievērojamās individualizācijas iespējas – vispirms jau dizaina ziņā: ja iepriekš bija būtībā divi dizaina risinājumi – automobilis bez M pakotnes un ar M pakotni, tad tagad piedāvājumā ir arī «Pure Experience» un «Pure Excellence» dizaina līnijas. Tas ir saistīts ar «Premium» segmenta klientu vēlmēm individualizēt automobili.

Šobrīd dizaina ziņā vien ir pieejami četri dažādi dizaina varianti, kā arī praktiski neierobežotas aprīkojuma kombināciju iespējas.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu