TV seja Maija Silova izšķīrusies no miljonāra Raimonda Elkšņa (179)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pazīstamā TV seja Maija Silova, kas vienmēr priecē ar saviem skaistajiem un modernajiem tērpiem ilgāku laiku bija attiecībās ar krietni vēcāko miljonāru Raimondu Elksni, kurš pazīstams kā uzņēmējs, kā arī Latvijas futbolista Māra Verpakovska sievastēvs.

Par spīti tam, ka Elksnis ir gandrīz uz pusi vecāks kā Silova, pāris kopā izskatījās ļoti laimīgs. Kā zināms, pirms gada, kad Silova izdeva savu pirmo dzejoļu krājumu «Stihiya», viņa apstiprināja, ka abi ir pāris.

Kā vēsta žurnāls «Kas jauns», Silovai allaž bijušas augstas prasības pret vīriešiem, kas cer iekarot viņas uzmanību, turklāt viņai vienmēr ir bijušas svarīgas manieres. To viņa esot demonstējusi publiskos pasākumos, kur viņai līdzās drīkstējuši atrasties tikai īsti džentlmeņi.

Elksnis tā arī esot pret viņu izturējies - allaž palaidis sev pa priekšu, turējis rokās viņas kažoku un gādājis, lai sirdsdāma justos kā dieviete, raksta «Kas jauns». Tomēr žurnālam «Kas jauns» Silova apstiprinājusi, ka viņas attiecības ar uzņēmēju Raimondu Elksni ir izjukušas.

Komentāri (179)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu