Toms Krūzs noliedz, ka ir atstājis novārtā meitu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gage Skidmore, CC BY-SA 2.0

Holivudas aktieris Toms Krūzs uzsācis tiesvedību par mediju izteikumiem, ka pēc šķiršanās no Keitijas Holmsas esot «atstājis novārtā» septiņgadīgo meitu Suri.

«Es nekādā veidā neesmu izslēdzis Suri no savas dzīves,» viņš uzsver otrdien iesniegtajos tiesas dokumentos. No izdevniecības «Bauer» viņš vēlas piedzīt 50 miljonu ASV dolāru (26 miljonu latu) kompensāciju par apmelošanu. Krūzs un Holmsa izšķīrās pagājušā gada jūnijā. Viņu laulība ilga sešus gadus.

Prasības centrā ir divas publikācijas žurnālos «Life & Style» un «In Touch», kurās apgalvots, ka intensīvā filmēšanās tālu prom no mājām esot radījusi atsvešināšanos starp tēvu un meitu. Vietnē «Radar Online» publicētajos dokumentos Krūzs raksturots kā «profesionāls kinoaktieris», kura darba pienākumi neizbēgami paredz «ilgstoši atrasties dažādās pasaules malās».

Taču 51 gadu vecais aktieris norāda, ka attiecības ar meitu esot «ļoti tuvas». Viņiem esot «brīnišķīgas attiecības un priecīgi telefona zvani». «Lai arī nešaubos, ka meitai manis pietrūkst (tāpat kā man pietrūkst viņas), viņa tomēr ir ļoti laimīgs bērns,» teikts Krūza paziņojumā.

Suri «nekad nav ar vārdiem vai kā citādi parādījusi, ka justos atstāta novārtā», uzsver aktieris. Krūza advokāti vēlas panākt «Bauer» atzīšanos, ka tiem nav nekādu avotu, kas apstiprinātu publicētos apgalvojumus. Savukārt «Bauer» advokāti atsaucas uz konfidenciāliem avotiem, kuri esot snieguši informāciju.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu