Ko sievietes gaita stāsta par viņas seksualitāti (69)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: memoflores, CC BY-NC 2.0

Sievietes gaita Beļģu zinātnieki uzskata, ka ir atklājuši paņēmienu, kā atšifrēt sievietes seksualitāti: runa ir par gaitu, kas nodod savu saimnieci.

Piemēram, ja sieviete iet brīvi, sperot enerģiskus atsperīgus soļus, tas nozīmē, ka viņa apmierināta ar savu seksuālo dzīvi un viņas vīrietis sagādā daudzus orgasmus. Pētnieki apgalvo, ka gaita atspoguļo spēju tikt pie vagināliem orgasmiem, jo viņas kāju muskuļi nav saspringti. Pētījumu rezultāti tika iegūti vienai zinātnieku grupai aptaujājot dažādas sievietes par viņu ieradumiem seksā, tad ļaujot viņām pastaigāties publiskās vietās. Pastaigu, savukārt, novēroja cita pētnieku grupa, kas neko nezināja par novērojamo sieviešu seksuālo dzīvi. Iegūtā informācija tika apkopota un iegūti slēdzeni.

Rezultāti izrādījās pārsteidzoši, jo sieviete pārvietojās ar stīvāku gaitu, jo viņa bija mazāk apmierināta ar savu dzimumdzīvi, un viņas spējas gūt vaginālo orgasmu bija vājas.

Par sievietes seksualitāti runā ne tikai gaita, bet arī viss viņas ķermenis. Jo augstāks sievišķā hormona estrogēna līmenis, kas atspoguļojas vaibstos, jo viņa ir kaislīgāka gultā. «Sulīgu» daiļavu ar pilnīgām lūpām, plaši atvērtām acīm un maigi apaļīgiem vaibstiem veido estrogēns, kas izstrādā daiļavas instinktu radīt bērnus, tātad paaugstina seksuālo temperamentu.

Komentāri (69)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu