Starojošā Rēzija Kalniņa uz neilgu laiku iegriežas Latvijā (85)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Rēzija Kalniņa pagājušās nedēļas nogalē piedalījās savas jaunās koncertprogrammas «Mana roka Tavējā» prezentācijā skaņu ierakstu studijā, kur māksliniece atklāja, ka ar nepacietību gaidot Ziemassvētku laiku, kad viņa atkal būs Latvijā un sniegs koncertus vienpadsmit baznīcās jaunā albuma «Mana roka Tavējā» ietvaros. 

«Īpašas uzstāšanās man noteikti būs arī citviet - manā baznīcā Torņakalnā, kur esmu draudzē, Ģertrūdes baznīcā, kur mans brālis Krists Kalniņš ir mācītājs, kā arī Cēsīs, kur viņš kādreiz bija mācītājs,» Rēzija Kalniņa dalās sajūtās ar žurnālu «Kas jauns».

Kā redzams, mīlestība un režisores darbs Krievijā aktrisi ir ietekmējis pozitīvi, jo viņa daudz smaida, ir pacilātā noskaņojumā, kā arī pārmaiņas caurstrāvo viņas ārieni - staro viņas acis un seja. «Noslēpums tam, ka vizuāli izskatos labāk, ir atbrīvošanās no traģiskām lomām. No Latvijas teātra pavisam prom aizgājusi neesmu. Tūlīt jau nākšu, bet tā būs cita loma, bez traģēdijas,» Rēzija apstiprinājusi žurnālam «Kas jauns».

Par gaidāmo koncertprogrammu un iespaidiem Rēzija Kalniņa saka: «Esmu nonākusi līdz absolūtai skaidrībai - mana dzīves sūtība nav gozēšanās sabiedrības centrā, par katru cenu patīkot un izpatīkot visiem un ikvienam, izdāļājot sevi sīknaudā. Abi ar Uldi šobrīd esam satikušies dzīves, prāta, sirds un emociju simboliskajās krustcelēs: ka gribas nevis dot, bet saņemt to, ko radošais gars katram no mums piedāvā.»

Komentāri (85)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu