«Staro Rīga» ietvaros Rīgu pārsteigs patriotisks «Aerodium» lidošanas šovs (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Pirmo reizi «Staro Rīga» apmeklētājus un Rīgas viesus pārsteigs «Aerodium» lidošanas un gaismu šovs jeb īsti lidojoši cilvēki līdz pat 10 metru augstumā. Šovs notiks Strēlnieku laukumā, Vecrīgā. 

Lidotāji caur «Brīnumaini kosmisko odiseju» simboliski nogādās mūsu valsts karogu uz Mēness. Lidošana mīsies ar gaismu un skaņu efektu saspēli. Mārtiņš Ķibers, šova režisors: «Drosmīgajiem pieder pasaule! Caur šo stāstu mēs savai valstij vēlam, lai Latvijas «zaķi» jau tuvākajā nākotnē varētu nogādāt mūsu karogu uz Mēness. Šis būs stāsts par vīrišķīgo varonību un iedvesmu».

Līga Gablika, «Aerodium» mārketinga vadītāja: «Aerodium» ir pasaules līderis lidošanas šovu sniegšanā. Mūsu šovus ir redzējuši miljoniem cilvēku visā pasaulē, taču šeit, Latvijā, ko tādu ir redzējusi tikai neliela daļa. Tāpēc ar lielāko prieku sniegsim neaizmirstamu un patriotisku šovu tepat mājās. Būtiski, ka šovs tiks sniegts arī uz pasaulē mazākā vēja tuneļa, kas prasa īpašu izveicību un prasmes».

«Aerodium» līdz šim ir sniedzis lidošanas šovus Turīnas Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā, «Superman Returns» filmas pirmizrādē, Meksikas 200 gadu neatkarības svinībās, «Soči 2014» logo prezentācijas pasākumā, Latvijas paviljonā izstādē «World EXPO 2010», piedalījies Džekija Čana filmas uzņemšanā un citur.

  • Šovs būs skatāms no 15. līdz 18. novembrim, ik pēc pusstundas laikā no 18:00- 23:00 jeb desmit reizes dienā.
Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu