Video: «RHCP» bundzenieks šokē fanus, ar brazīliešu komandas «Flamengo» T-kreklu noslaukot pēcpusi (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu rokgrupas «Red Hot Chili Peppers» bundzinieks Čads Smits 7.novembrī uzstājās bungu spēles pasākumā, kur viņam iedeva brazīliešu futbola komandas «Flamengo» T-kreklu. Pasākums norisinājās «Hard Rock Cafe» klubā Belu Orizonti, no kurienes nāk «Flamengo» pretinieki «Cruizero». Smits kreklu iestūma bikšu aizmugurē un noslaucīja ar to savu pēcpusi. Viņa izdarības izpelnījās sadusmoto skatītāju svilpienus. Kad internetā nonāca notikušā videoieraksts, mūziķis saņēma nāves draudus no dažiem saniknotiem «Flamengo» faniem. Viņi solīja izrēķināties, ja mūziķis ieradīsies Riodežaneiro, kas ir komandas mājvieta.

Smits bija spiests atvainoties. «Es atvainojos par savu nepiedienīgo uzvedību. Jokojot par komandu sāncensību, es aizgāju par tālu. «Flamengo» fani, es atvainojos,» viņš tvītoja. Britu laikraksts «Daily Mail» raksta, ka «Red Hot Chili Peppers» sestdien snieguši koncertu Riodežaneiro. Smits visu dienu valkāja «Flamengo» T-kreklu, sniedza komandas faniem autogrāfus, kā arī dāvināja spēlētājiem kreklus ar «Red Hot Chili Peppers» simboliem.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu