«Volkswagen» pasaulē atsauc 2,6 miljonus automašīnu (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: David Villarreal Fernández, CC BY-SA 2.0

Vācijas autobūves gigants «Volkswagen» ceturtdien paziņoja, ka pasaulē atsauc 2,6 miljonus automašīnu saistībā ar dažādām tehniskām problēmām, kas ietekmē vairākus kompānijas zīmolu modeļus.

Šīs problēmas ietver defektus automašīnu gaismās, noplūdes degvielas caurulēs un nepiemērotu ātrumkārbas eļļu, norāda uzņēmums.

Šis atsaukums ir viens no lielākajiem «Volkswagen» vēsturē.

Tas aptver 800 000 «Tiguan» modeļa automašīnu, kuras var ietekmēt defekti ārējo gaismu drošinātājos, kas var izraisīt to nestrādāšanu.

Tāpat «Volkswagen» atsauc aptuveni 239 000 «Amarok» modeļu automobiļus ar divu litru dzinējiem saistībā ar noplūdēm degvielas caurulēs.

Kompānija arī izdeva atsevišķu atsaukumu Ķīnā aptuveni 640 000 automašīnu, kas valstī ražotas vai importētas no 2009.gada janvāra līdz 2013.gada jūnijam.

Par šo atsaukumu paziņots pēc tam, kad Ķīnas Kvalitātes uzraudzības, kontroles un karantīnas pārvalde konstatēja problēmas ar «DO200» ātrumkārbu, kas var saskarties ar elektroniskiem defektiem, kad tiek lietota sintētiska eļļa.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu