Keita Hadsone: «Es nevaru atļauties sarkanā paklāja tērpus» (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Iemīļotā amerikāņu aktrise Keita Hadsone, kura filmējusies tādās filmās kā «Bride Wars»,  «How to Lose a Guy in 10 Days»,  «Almost Famous» un citās, atklāj, ka greznos tērpus, kurus ģērbj uz sarkanā paklāja visbiežāk aizņemas, nevis pērk. Turklāt, tā nedara viņa vienīgā.

Greznie zīmolu tērpi, kas apžilbina slavenību fanus, it kā norāda, ka zvaigznes dzīvo pārbagātu dzīvi un ikdienā arī ģērbj tikai zīmolu apģērbus. Tomēr Hadsone atklāj, ka tā nebūt nav. Kā viņa saka, beidzoties pirmizrādēm, viņa kā no Pelnrušķītes tēla ātri vien atgriežas realitātē. «Šādu apģērbu es nemaz nevaru atļauties,» teikusi Hadsone. Ikdienā viņa izvēlas ļoti vienkāršu un, pats galvenais, ērtu apģērbu. Viņas atklātība, pozitīvisms un sava veida vienkāršība, iespējams, arī ir iemesls, kāpēc viņa ir kļuvusi par skatītājiem iemīļotu aktrisi.

«Ir dažas lietas, kuras es atļaujos, bet tas notiek ļoti reti, ņemot vērā, ka man ir divi bērni, par kuriem ir jārūpējas un jāmaksā par skolu. Es neesmu no tām, kas ļoti daudz iepērkas. Es vēlētos, kaut tā būtu, bet patiesība ir tāda, ka tas viss ir par dārgu,» atklāj Hadsone.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu