«Pink Floyd» līderis Rodžers Voterss sola ierakstīt pirmo albumu 20 gadu laikā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Rokgrupas «Pink Floyd» agrākais līderis Rodžers Voterss sola ierakstīt jaunu albumu pēc vairāk nekā 20 gadu pārtraukuma, vēsta mūzikas žurnāls «Rolling Stone».

Jaunā albuma nosaukums būs «Heartland», un Voterss tam patlaban ierakstījis vienu dziesmu. Vasaras koncertturnejas pusdienu pārtraukumos sacerētā dziesma, kurai vēl nav dots nosaukums, vēsta par reliģisko ekstrēmismu. Tās pirmā rinda ir «Ja es būtu bijis Dievs», atklāja Voterss.

«Esmu pilnībā apņēmies ierakstīt vēl vienu albumu. Domāju, ka šī jaunā dziesma ir mana iespēja to izdarīt. Tā ir pamata ideja, ap kuru radīt albumu,» skaidro mūziķis. «Esmu aizrāvies ar domu, ka reliģiskais ekstrēmisms ir postošs faktors mūsu visu dzīvēs.» Voterss apstiprināja, ka jaunajā soloierakstā nepiedalīšoties viņa kādreizējie grupasbiedri Deivids Gilmors un Niks Meisons.

Pēdējais ieraksts, ko viņi kopā radījuši, ir 1983.gada pretkara opuss «The Final Cut». Voterss pazīstams kā aktīvs kara nosodītājs, bet karavīru atbalstītājs. Ceturtdien Voterss uzstāsies «Stand Up for Heroes» ziedojumu vākšanas pasākumā. Viņš izpildīs trīs dziesmas, kurās viņam uz skatuves pievienosies dziedoši kara veterāni. «Šie puiši ir ļoti labi. Es ļoti lepojos, ka varu strādāt ar viņiem,» sacīja Voterss.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu