Ķuzis atklāj: kādu policistu tur aizdomās par noziegumu pret nepilngadīgo (36)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nic0, CC BY-NC-SA 2.0

Valsts policijas Iekšējās drošības birojs sācis izmeklēšanu pret policistu saistībā ar aizdomām par nozieguma izdarīšanu pret nepilngadīgo, šovakar raidījumā «TV3 ziņas» sacīja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Izmeklēšana sākta saistībā ar fotogrāfijām, kurās, iespējams, attēloti kaili bērni, skaidroja Ķuzis, piebilstot, ka šī situācija robežojas ar bērnu iespējamu seksuālu izmantošanu.

Izmeklētāju rīcībā septembra beigās nonāca informācija par iespējamām policista darbībām. Izmeklēšana vēl turpinās, un nav vēl zināms, vai ir pamats apgalvot, ka situācija ir saistīta ar noziedzīgām darbībām.

Ķuzis noliedz, ka šis gadījums būtu saistīts ar aizdomās par pedofiliju aizturēto kādu 39 gadus vecu vīrieti.

Kā ziņots, VP Rīgas reģiona pārvaldes darbinieki pagājušās nedēļas beigās aizdomās par pedofiliju aizturējuši kādu 39 gadus vecu vīrieti, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Vīrietis tiek turēts aizdomās par vairāku mazgadīgu meiteņu izvarošanu un pornogrāfisku materiālu izgatavošanu ar mazgadīgajām, kā arī par mēģinājumu pavest netiklībā aptuveni 200 mazgadīgas meitenes, izmantojot dažādus sociālos tīklus.

«TV3 ziņas» otrdienas vakarā vēstīja, ka aizturētais vīrietis bija «Rīgas satiksmes» darbinieks, kurš strādājis tehniskajā daļā, kas apkalpo jauno uzņēmumu tehniku un infrastruktūru.

Jau vēstīts, ka VP pieļauj, ka vairākas personas zinājušas par mazgadīgu meiteņu izvarošanā aizdomās turētā «Rīgas satiksmes» darbinieka tieksmēm.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu