Šovakar notiks grupas «Instrumenti» koncertsērijas atklāšana (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Iveta Vaivode

Jau šodien, 21. novembrī, «Palladium» koncertzālē sāksies grupas «Instrumenti» albuma «Procrastination» sešu šovu koncertsērija. 

«Vizuāli un arī sajūtu ziņā koncerti tiks ieturēti albuma «Procrastination» noskaņās. Šajos sešos vakaros «Palladium» koncertzālē būs iespēja iekļūt aiz ādas mums un mūsu mūzikai. Tie būs īpaši muzikāli un uz maģiskām sajūtām balstīti koncerti. Jāpiemin, katrs koncerts būs nedaudz savādāks,» stāsta Reynsi.

Shipsi: «Mums ir ļoti paveicies sastapt fantastiskus cilvēkus, ar kuriem kopā strādājot viens otram pilnībā uzticamies. Koncerta scenogrāfisko daļu veido Uģis Olte, Lāsma Lagzdiņa un Kristpas Epners, savukārt Mārīte Mastiņa-Pēterkopa un Rolands Pēterkops rūpējas par mūsu skatuvisko tēlu. Īpaši novērtējam iespēju strādāt kopā Aināru Pastaru, kurš spēj darīt apbrīnojamas lietas ar gaismām un izdomā, kā tehniski visu novest līdz perfekcijai.»

Koncertos uz «Palladium» skatuves līdzās Shipsi un Reynsi kāps vēl septiņi mūziķi – divi perkusionisti, bašgitārists, divi pūtēji un divas bekvokālistes. «Instrumenti» mūziķi atklāj, ka, viņuprāt, šie būs labākie koncerti grupas pastāvēšanas vēsturē. Pāris dienas pirms koncertsērijas sākuma «Instrumenti» arī izdod singlu ar nosaukumu «Poison Tree», kas balstīta uz 1794. gadā publicēto angļu dzejnieka Viljama Bleika dzejoli.

Koncerti notiks arī 22., 23., 28., 29. un 30. novembrī, biļetes: «Biļešu Serviss» kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – «bilesuserviss.lv».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu