«Balta» noslēdz vērienīgu auto apdrošināšanas darījumu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Latvijā lielākā apdrošināšanas sabiedrība «Balta» (RSA Grupa) sadarbībā ar brokeru kompāniju «Aon Baltic» parakstījusi līgumu ar vienu no Eiropā lielākajiem autoparku vadības un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzējiem «ALD Automotive». 

Kā informē kompānijas komunikācijas vadītāja Ilze Rassa, kopā ar māsas kompānijām Lietuvā un Igaunijā parakstītais līgums ir lielākais Baltijā un paredz trīs autoparku apdrošināšanu.

Latvijā kopējā visa autoparka apdrošinājuma summa ir 20 898 227 eiro, bet Baltijā tā sasniedz teju 50 miljonus eiro, norāda Rassa.

Viņa informē, ka «ALD Automotive» Baltijā pārvalda vairāk nekā 3 000 spēkratu, tādējādi noslēgtais sadarbības līgums ir lielākais autotransporta apdrošināšanas darījums Baltijā. «Balta» ar brokera palīdzību sniegs KASKO un OCTA apdrošināšanas pakalpojumus vairāk nekā 1 100 automašīnu lielajam autoparkam Latvijā, taču kopumā pakalpojums tiks sniegts visu trīs Baltijas valstu autoparkiem. «Balta» to palīdzēs realizēt māsas kompānijas - «Lietuvos Draudimas» Lietuvā un «RSA Kindlustus» Igaunijā, kā arī «Aon Baltic» tīkls visā Baltijā.

Noslēgtais līgums paredz individuāli klienta vajadzībām pielāgotu atlīdzību izmaksas procesu, kas ļaus paātrināt apdrošināšanas gadījumu izskatīšanu un atlīdzību izmaksu, informē Rassa.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu