Baisi atradumi Kazaņas aviokatastrofas vietā; neapstiprinās medijos izskanējusī informācija (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Aviokatastrofas vietā Kazaņā, kur aizvadītajā svētdienā avarēja lidmašīna «Boeing-737», joprojām norisinās meklēšanas darbi. Sadursme ar zemi un tai sekojošais sprādziens bijis tik spēcīgs, ka lidmašīnas atlūzas un cilvēku mirstīgo atlieku fragmenti joprojām ir atrodamas pat vairāku kilometru attālumā no notikuma vietas, vēsta BBC.

Kā aģentūrai «Interfakss» norādījis Transporta izmeklēšanas pārvaldes vadītāja vecākais palīgs Dmitrijs Zaharovs - neskatoties uz to, ka katastrofas vietas rādiuss bija 500 metru, kur arī atradās lielākā daļa no lidmašīnas atlūzām, daļa atlūzu joprojām tiek atrastas arī tālāk no notikuma vietas.

Zaharovs norādījis, ka sprādziens bijis ļoti spēcīgs, un atlūzas izmētātas ļoti tālu, turklāt daļa no lidmašīnas burtiski «ieurbusies» zemē aptuveni divu metru dziļumā.

Pēc Zaharova teiktā, meklēšanas darbu laikā atrasts vairāk nekā tūkstotis dažādu tehnisku ierīču un vairāk nekā tūkstotis «cilvēku mirstīgo atlieku fragmentu».

Zaharovs tāpat arī noliedzis atsevišķos medijos izskanējušo informāciju, ka pilotu kabīnē avārijas brīdī atradušās nepiederošas personas.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu