Karsumam 14. vārti šosezon (16)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL regulārā čempionāta spēlē šovakar savus 14. vārtus šajā sezonā guva Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās Maskavas «Dinamo» komandas latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

«Dinamo» hokejisti savā laukumā ar 3:2 pārspēja Vladivostokas «Admiral», bet Karsums otrās trešdaļas 17. minūtē vairākumā panāca 3:1.

Kopumā latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja nepilnas 14 minūtes, kuru laikā izdarīja divus metienus, veica piecus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieka metienu un uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās.

Uzvarētāju rindās precīzi meta arī Deniss Kokarevs un Dominiks Graņāks, bet viesiem vārtus guva Andrejs Ņikitenko un Viktors Drugovs.

Šosezon aizvadītajās 29 spēlēs Karsums ir guvis jau 14 vārtus un izdarījis septiņas rezultatīvas piespēles.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas «Dinamo» ar 61 punktu 29 mačos ieņem otro vietu, par četriem punktiem apsteidzot trešajā vietā esošo Rīgas «Dinamo», kas aizvadījusi par spēli mazāk.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu