Skandalozā Liene Brikouska (seksīgā Lee) kļuvusi par Ušakovu (94)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Vakar, 26. novembrī raidījumā «Tikai ar ielūgumiem» 25 gadus vecā dziedātāja un radio seja Liene Brikouska atklāja, ka nu kļuvusi par Ušakovu. Viņa apprecējusies ar Aleksandru Ušakovu, kurš ir arī viņas divus mēnešus vecā bērna tēvs.

Skandalozo popularitāti Liene ir iemantojusi ar saviem pikantajiem izteikumiem medijos, kā arī nakts uzdzīvi. Viņa bija viena no tām, kas piedalījās šovā «Okartes skatve». Tomēr par kāzām viņa klusēja, un pāris apprecējās pāris cilvēku lokā. Vīrs no publicitātes izmainās, taču piekritis intervijai raidījumam «Tikai ar ielūgumiem». Aleksandrs gan bija ļoti kluss, visu laiku runāja tieši viņa sieva. Liene ļoti tic zvaigznēm un esot bijusi pie astrologa, tāpēc arī kāzu datums nav izvēlēts nejauši. Kāzās par lieciniekiem kļuva Markus Riva un viņas draudzene. Zem kāzu kleitas Liene esot uzvilkusi violetas kedas, jo viņa vēl esot šaubījusies par to, ka var pārdomāt un ja nu nāksies bēgt. «Viņš ir smadzenes šajā ģimenē,» par vīru saka Liene. Smejoties viņa atklāj, ka tētis strādā, bet māte ir skaista. Vairāk skatieties video 5.35 minūtē.

Komentāri (94)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu