Tamanei 16+8 un uzvara Eirolīgā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas basketboliste Zane Tamane trešdien guva 16 punktus FIBA Eirolīgas spēlē, palīdzot Polijas komandai Krakovas «Wisla Can-Pack» izbraukumā ar 67:61 (15:13, 21:17, 24:12, 7:19) uzvarēt Ungārijas čempiones «UE Sopron».

Tamane laukumā pavadīja 31 minūti un 28 sekundes, kuru laikā realizēja sešus no desmit divpunktu metieniem un četrus no pieciem soda metieniem. Tāpat latviete izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, pārķēra trīs bumbas un izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus.

Citā B apakšgrupas spēlē latvietes Guntas Baško-Melnbārdes pārstāvētā Francijas komanda Monpeljē «Lattes» ar 64:67 (21:26, 19:12, 17:12, 7:17) piedzīvoja zaudējumu Čehijā pret vietējo Brno IMOS.

Daļu no spēles vadībā atradās «Lattes» basketbolistes, taču pēdējā ceturtdaļā Francijas komanda spēja gūt tikai septiņus punktus, kas veiksmīgu iznākumu garantēja Čehijas vicečempionēm.

Baško-Melnbārde spēlē aizvadīja 15 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā guva četrus punktus. Basketboliste realizēja vienu no četriem divpunktu metieniem, kā arī abus soda metienus. Tāpat spēlētāja mača gaitā izcīnīja divas atlēkušās bumbas.

B apakšgrupas kopvērtējumā ar divām uzvarām četrās spēlēs Polijas čempionvienība «Wisla Can-Pack» ieņem ceturto vietu, savukārt «Lattes» basketbolistes ar divām uzvarām trīs spēlēs ir pozīciju augstāk.

Smagu uzvaru izcīnīja Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā pērnā gada turnīra spēcīgākā komanda Jekaterinburgas UGMK, kas izbraukumā ar 72:68 (19:20, 9:23, 23:15, 21:10) uzvarēja Slovākijas čempiones Košices «Good Angels».

Jēkabsone-Žogota mačā piedalījās 19 minūtes un 48 sekundes. Sev atvēlētajā laikā basketboliste guva piecus punktus, realizējot vienu no trim trīspunktu metieniem, kā arī abus soda metienus.

A apakšgrupas tabulā UGMK ar trim uzvarām trīs spēlēs ieņem pirmo vietu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu