Krastiņai Eirolīgā zaudējums pret «Novi Zagreb»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šīs sezonas FIBA Eirolīgas turnīrā sievietēm veiksmīgi spēlējošā Lietuvas komanda Viļņas «Kibirkštis-VIČI» ar latviešu basketbolisti Ievu Krastiņu ierindā trešdien nespēja sarūpēt vēl vienu pārsteigumu, ar 67:70 (14:25, 23:13, 20:19. 10:13) viesos tomēr atzīstot Horvātijas kluba «Novi Zagreb» pārākumu.

Krastiņa laukumā pavadīto 28 minūšu laikā guva piecus punktus, realizējot vienu no četriem divpunktu metieniem un vienu no trim tālmetieniem. Latviete iekrāja vienu atlēkušo bumbu, vienu pārtvertu bumbu, divas kļūdas un četras piezīmes.

Krastiņa spēli pabeidza ar sliktāko +/- koeficientu komandā -14.

Vēl trīs minūtes pirms spēles beigām rezultāts bija neizšķirts 65:65. Pēc nokļūšanas iedzinējās ar diviem punktiem Krastiņa kļūdījās divpunktu metienā, bet pēdējās sekundēs divas reizes veica noteikumu pārkāpumus, cerot uz pretinieču kļūdām no soda metienu līnijas.

Šis Viļņas klubam bija pirmais zaudējums turnīrā. Ar divām uzvarām trīs spēlēs komanda C apakšgrupas kopvērtējumā pašlaik ieņem trešo vietu.

Kā ziņots, Zane Tamane trešdien guva 16 punktus FIBA Eirolīgas spēlē, palīdzot Polijas komandai Krakovas «Wisla

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu