Šlesers kandidēs uz «Vienoti Latvijai» priekšsēdētāja amatu (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ainārs Šlesers sestdien partijas «Vienoti Latvijai» kongresā kandidēs uz partijas priekšsēdētāja amatu, portālu «Apollo» informēja partijā.

Kongresa gaitā tiks lemts par partijas tālāko rīcību un stratēģiju pirms gaidāmajām Saeimas vēlēšanām. Plānots ieskicēt partijas ideoloģiju un tālākās attīstības iespējas lielajā politikā. Sabiedrība tiks iepazīstināta ar politiskās nācijas un nacionālā izlīguma idejām.

«Vienoti Latvijai» līderis Mareks Zeltiņš stāsta, ka partija ir Rēzeknē dzimusi reģionāla partija, kas ar šo kongresu piesaka sevi nacionālajā līmenī.

«Vecā politika ir sevi izsmēlusi, mums ir vajadzīga jauna. Tā ir jāveido kopīgi visai tautai, izvirzot augstus mērķus, neapkarojot vienam otru, bet gan ieklausoties cits citā, dzīvojot saticībā un saskaņā. Mums ir jāstrādā, lai Latvija kļūtu par vienu no attīstītākajām un bagātākajām valstīm Eiropā. Latvijā ir vajadzīga jauna politika, kur nākotnes vārdā tiek slēgts nacionālais izlīgums,» saka Šlesers, nospraužot partijas mērķi nākamajā Saeimā veidot nacionālā izlīguma valdību.

«Vienoti Latvijai» piedalījās iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās un tika ievēlēta astoņās no desmit startējošām pašvaldībām. Partija vēlētāju intereses pārstāv Ilūkstes, Krāslavas, Viļakas, Viļānu, Madonas, Ropažu un Dagdas novados, kā arī Rēzeknes pilsētā.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu