«Kurbads» līdervienību cīņā pārspēj «Rīga/Prizma» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas hokeja čempionāta līdervienību spēlē trešdien uzvaru izcīnīja «Kurbads» komanda, kas savā laukumā ar 5:2 (1:0, 1:1, 2:1) uzvarēja «Rīga»/«Prizma».

«Kurbads» izcīnīja savu 12. uzvaru sezonā, kamēr šī brīža vicelīderei «Rīga»/«Prizma» komandai šī bija septītā neveiksme.

Spēles rezultātu pirmajā periodā atklāja Ogres kluba spēlētājs Agris Saviels, turklāt Latvijas izlases aizsargam šie bija pirmie vārti šosezon. Pēc pārtraukuma komandas apmainījās ar vārtu guvumiem vairākumā, un pirms trešās trešdaļas minimālu vadību saglabāja «Kurbads» hokejisti.

Spēles izskaņā Andrejs Kardašs panāca divu vārtu pārsvaru mājinieku labā, taču divas minūtes vēlāk Mihaila Kokļina vārtu guvums rezultāta deficītu uz tablo atkal atgrieza minimālu - 2:4. Viesi centās atspēlēties un nomainīja vārtsargu pret laukuma sesto spēlētāju, taču šo brīdi izmantoja Ogres hokejisti, kuri guva piektos vārtus.

Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli mačā izcēlās «Kurbads» hokejists Kardašs, bet Saviela kontā bija vārti un rezultatīva piespēle.

Vēl Zemgales komandu duelī trešdien «Zemgale»/LLU ar 7:2 (2:2, 3:0, 2:0) uzveica «Ozolnieki»/«Monarch», pa diviem vārtiem gūstot Artjomam Ogorodņikovam un Olafam Aplokam. Bet «Dinamo Juniors» ar 6:2 (2:1, 1:0, 3:1) pārspēja kopvērtējuma pastarīšus «Daugavpils», kas gan guva pirmos vārtus mačā. Uzvarētājiem divas reizes precīzi meta aizsargs Toms Bernhards.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā «Kurbads» ar 39 punktiem 17 spēlēs nostiprinājās līderpozīcijā un jau par desmit punktiem apsteidz «Rīga»/«Prizma» hokejistus. Uz trešo vietu ar 28 punktiem pakāpās «Zemgale»/LLU vienība, kurai divus punktus zaudē «Zemgale»/LLU, bet «Dinamo Juniors» kontā ir 25 punkti. Savukārt pārliecinoša sacensību pastarīte ar trim punktiem 16 mačos ir «Daugavpils».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu