Video: Beidzot oficiāli prezentēts «2015 Mustang» (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Autoražotājs «Ford Motor» beidzot prezentējis jauno nākamās paaudzes spēkratu «2015 Mustang», vēsta ārvalstu mediji.

«Apollo» jau rakstīja, ka klasiskais auto ir piedzīvojis pirmās nozīmīgās pārmaiņas kopš 2005. gada. Toreiz «Ford» inženieri spēra soli pagātnē un centās «Mustang» tēlu veidot izteiktā retro stilā, taču šī pieeja nedeva gaidītos panākumus. Auto netika pirkts tādos apmēros, kā to bija gaidījuši ražotāji, 2012.gadā uzņēmums spēja pārdot tikai 83 000 spēkratu.

Tagad «Ford» dizaineri «Mustang» ārieni no jauna ir modernizējuši, auto ir ieguvis manevrēt spējīgāku šasiju un efektīvāku dzinēju un transmisiju, kas jauno modeli padarītu atraktīvāku ne tikai amerikāņu tradicionālās mērķa auditorijas acīs, bet ieinteresētu arī potenciālos pircējus no Eiropas.

Autoražotājs jaunā «Mustang» dizaina pilnveidošanai ir tērējis simtiem miljonus dolāru. Lai paaugstinātu modeļa atraktivitāti arī ārpus ASV, «Ford» inženieri burtiski collu pēc collas rūpīgi pārskatījuši spēkrata dizainu.

«2015» būs pirmais «Mustang» auto, kas paredzēts globālajam tirgum. Galvenā ražotāju uzmanība fokusējas uz Eiropu, Japānu un Austrāliju.

Paredzēts, ka jaunais «2015 Mustang» tirdzniecībā nonāks 2014.gada vasarā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu