Pārceltais ČL mačs starp «Galatasaray» un «Juventus» notiks šodien

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Sniega dēļ pārceltais UEFA Čempionu līgas futbolā mačs starp vietējo Turcijas komandu Stambulas «Galatasaray» un Itālijas čempionvienību Turīnas «Juventus» tiks aizvadīts šodien.

Kā zināms, otrdienas vakarā tiesnesis pārāk lielā sniega dēļ pēc 31 aizvadītas minūtes bija spiests pārtraukt spēli, jo vairs nebija redzamas pat laukuma līnijas. Tobrīd rezultāts bija neizšķirts 0:0.

Pēcāk tika nolemts, ka spēle atsāksies trešdien plkst.15 pēc Latvijas laika. Mačā tiks nospēlētas atlikušās 59 minūtes.

Tieši «Galatasaray» un «Juventus» cīņā izšķirsies, kura vienība sezonu turpinās Čempionu līgas astotdaļfinālā, bet kura - UEFA Eiropas līgā.

Šobrīd B apakšgrupā pirmo vietu sev jau nodrošinājis Spānijas grands Madrides «Real», kas sešās spēlēs iekrājis 16 punktus, savukārt seši punkti pēc piecām kārtām ir «Juventus», bet četri - «Galatasaray». Tikmēr Eirokausu sezona noslēgusies Dānijas spēcīgākajai vienībai «Kobenhavn», kas ar četriem punktiem ieņēma pēdējo vietu apakšgrupā.

Pēc divu apļu turnīra katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs turnīra astotdaļfinālā, bet trešajā vietā palikušās komandas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgā.

Savukārt turnīra fināls plānots 2014.gada 24.maijā Portugālē, Lisabonā.

Kā ziņots, pagājušajā sezonā turnīrā triumfēja Vācijas čempioni Minhenes «Bayern», kas finālmačā ar 2:1 pārspēja citu šīs valsts komandu Dortmundes «Borussia».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu