«Audi» iegūst balvu par bezpilota braukšanas sistēmu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Duck_&_Cover, CC BY-NC-SA 2.0

Konkursa «Savienots automobilis» lasītāju aptaujā «Audi» ieguvis uzvaru tālruņu, navigācijas sistēmu un interneta savienojuma kategorijās, liecina «Audi Latvia» pārstāve Anda Budļevska.

Viņa informē, ka bezpilota braukšanas sistēmu izstrādes jomā «Audi» atrodas priekšgalā – un mediju uzmanības centrā. Žurnālu «Auto Bild» un «Computer Bild» redaktoru komandas ir izvēlējušās četru gredzenu zīmolu par Inovāciju balvas ieguvēju, atzīstot tā bezpilota braukšanas tehnoloģiju.

Lasītāju aptaujā par «Savienota automobiļa balvu», ko sponsorē žurnāli «Auto Bild» un «Computer Bild», «Audi» ieguva trīs balvas – vairāk kā jebkurš cits ražotājs. Šajā konkursā, kas 2013.gadā notiek pirmo reizi, lasītāji ņēma vērā visus automobiļu savienojamības aspektus, piemēram, interneta savienojumu un to, kā darbojas navigācijas sistēmas. Cita vērtēšanas joma bija palīgsistēmas, kas padara braukšanu drošāku un ērtāku.

Tālruņu kategorijā lasītāji atzina «Audi» tālruņa turētāju, kas ērti savieno mobilo tālruni ar automobili, par labāko tehnoloģiju. Navigācijas sistēmu kategorijā par labāko tika atzīts karšu ekrāns ar «Google Earth» attēliem. Savukārt interneta savienojuma kategorijā par iecienītāko tehnoloģiju tika atzīta LTE un Wi-Fi kombinācija – liela ātruma mobilās komunikācijas standarts uz automobili nogādā lielus datu apjomus, bet Wi-Fi tīklājs pārsūta tos uz mobilajām ierīcēm.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu