Magones Burkas un Venta Vītola attiecībās bieži iejaukusies policija (267)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skandālu sabiedrībā ir radījuši notikumi TV šova «Saimnieks meklē sievu» izskaņā. Magones Burkas un Venta Vītola ceļojums izvērtās spraigs, jo abu starpā parādījās nesaskaņas, tomēr par spīti tam Ventis Magoni bildināja un abi esot uzsākuši kopdzīvi. Kā intervijā atklāja pati Magone, tagad viņa ir bērna gaidībās.

«Nu jau tas vairs nav noslēpums - skaistais ceļojums vainagojās ar to, ka nu jau kādu laiciņu esmu mazuļa gaidībās. Jebkurš pāris par bērna pieteikšanos ļoti priecātos, taču man bija jāskumst, jo atkal palieku vientuļā māte - nu jau ar diviem bērniem,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklājusi Magone.

Venta novadnieki esot apliecinājuši, ka pēc Magones ievākšanās Venta miteklī, policija ļoti bieži esot viesojusies Venta mājās. Magone atklājusi, ka ne reizi vien izsaukusi policiju, lai aizsargātos, tajā pašā laikā neslēpjot, ka dažkārt pati esot bijusi vainīga, jo ir bijušas reizes, kad viņa pirmā esot palaidusi rokas. Savukārt Ventis aizstāvējies un uz to atbildējis ar līdzīgām darbībām, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Tomēr producentiem nepietiek un sarežģītās situācijas apskats, kā arī Magones dalība šovā ar to vēl nebeidzas, jo šova producente Sandija Miezīte sola negaidītu šova sēriju, jo tā kā Magone esot pārkāpusi līguma noteikumus, izpaužot presei informāciju pirms pēdējās šova sērijas, pēdējā sērija esot jāpārfilmē. «Magones dzīvē jauni notikumi ir katru dienu. Lai līdz skatītājiem nonākti pēdējie jaunumi saimnieces dzīvē, vēl šonedēļ notiks filmēšana,» ar informāciju žurnālā «Kas Jauns» dalās Sandija Miezīte.

Komentāri (267)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu