Daugaviņam uzvaras vārti Špenglera kausa pirmajā spēlē (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: gshc.ch

Špenglera kausa izcīņas turnīra pirmajā mačā šodien panākumu izcīnīja Šveices komanda Ženēvas «Servette», kuru pārstāv arī latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš

«Servette» hokejisti Toriāni apakšgrupas spēlē ar 5:0 pieveica Amerikas hokeja līgas (AHL) klubu Ročestras «Americans».

Daugaviņš 12. minūtē pretuzbrukumā atklāja cīņas rezultātu, kad komanda spēlēja mazākumā, bet 39. minūtē asistēja Metjū Lombardi, kurš dubultoja Ženēvas komandas pārsvaru. Tāpat mača vidū pret Daugaviņu noraidījumu līdz spēles beigām nopelnīja Lūks Edams.

Uzvarētāju labā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Lombardi, bet pa vieniem vārtiem guva Jurajs Šimeks un Koudijs Olmonds.

Atgādinām, ka «Americans» ir NHL komandas Bufalo «Sabres» fārmklubs, un tajā pagājušajā sezonā spēlēja arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons.

Toriāni apakšgrupā spēlē arī Maskavas CSKA komanda, bet Katīni apakšgrupā spēkojas «HC Davos» (Šveice), Ostravas «Vitkovice Steel» (Čehija) un Kanādas izlase.

Šīsdienas otrajā spēlē plkst. 21.15 Katīni apakšgrupā Kanādas izlase mērosies spēkiem ar «Vitkovice Steel» komandu.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu