Aculiecinieki ziņo par šausmām, kas pārņēmusi Volgogradas pilsētu (317)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Terorakta aculiecinieki Volgogradā Krievijā pastāstījuši, ka daudzi pilsētnieki atsakās no sabiedriskā transporta izmantošanas.

Krievijas mediji, atsaucoties uz aculiecinieku sacīto, ziņo, ka daudzi cilvēki kāpj ārā no autobusiem un tramvajiem un iet gar ceļa malu. Tāpat tiek ziņots, ka pilsētā ir traucēti mobilie sakari.

«Ap sprādziena vietu 200 metru rādiusā nolikts norobežojums. Cilvēki strādā. Daudz ātrās palīdzības automašīnu, notikuma vietā daudz iedzīvotāju, kuri cenšas uzzināt jelkādu informāciju par saviem piederīgajiem. Pilsēta paralizēta,» sacījis aculiecinieks.

«Bail. Visi kāpj ārā no autobusiem un tramvajiem un iet kājām. Es dzīvoju 200 metru attālumā no sprādziena vietas, tikko braucu garām uz darbu. No rīta trolejbusi bija pārpildīti. Daudzi nekāpj sabiedriskajā transportā, iet kājām,» pastāstījis kāds cits aculiecinieks.

«Otrā diena...mēs mirstam,» sacījis vēl kāds aculiecinieks.

«Atskanēja spēcīgs troksnis, pēc tam uzplaiksnījums, bet pēc tam viss ceļš bija dūmos. Cilvēki sākumā nesaprata, kas notika. Bet pēc tam, kad ieraudzīja sadragātu trolejbusu un visapkārt bojāgājušo ķermeņus, cilvēkus pārņēma šausmas.» sacījusi Volgogradas iedzīvotāja.

«Vesti-Volgograd» korespondents Maksims Ahmetovs norādījis, ka sprādziens bija dzirdams vairāku kilometru attālumā. «Aina baisa, sniegā asinis. Viss norobežots, strādā policija, glābēji. Tiek darīts viss, lai evakuētu cietušos. Satiksme norobežota,» sacījis viņš.

Tikmēr psihiatrs-kriminālists aģentūrai «RIA Novosti» sacījis, ka terorisms pirms svētkiem ir īpaša teroristu taktika. «Panika un bezspēcība - tas, ko vēlas panākt teroristi. Mums vajag sagatavoties,» viņš teicis.

Komentāri (317)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu