Pamanīta sniegbalta un agresīva BMW 2.sērija (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eksotisku auto entuziasti no «AutoGespot» pamanīja šo sniegbalto un īpaši aprīkoto BMW «M235i» uz vienas no Minhenes ielām Vācijā. Kaut arī ne visi šo auto uzskata par īpaši skaistu, šis modeļa variants tomēr ir ievērības cienīgs, uzskata portāla «Carscoops.com» autori.

Auto ir ne tikai sniegbaltā krāsā, uz viena no auto labā priekšējā spārna pamanāma tradicionālā sporta BMW «M» emblēma, spēkrats aprīkots ar lielākiem riteņiem, dubulto izpūtēju un īpašu aizmugurējo spoileri. Viegli pamanāms, ka šis modelis izstaro vairāk agresijas, nekā no BMW 2.sērijas to varētu sagaidīt.

Apvienojot īpašo izskatu un sportisko motoru - ātrumu līdz 100 kilometriem stundā auto var sasniegt mazāk nekā piecās sekundēs un papildinot to ar cenu - 30 000 eiro, šis auto visai droši var kļūt par vienu no pieprasītākajiem sportisko kupē tipa spēkratu tirgū.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu