Svētdienu rītos Renārs Zeltiņš kopā ar talantīgiem bērniem aicina iepazīt neparasto zemi «Dardariju»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot no 5. janvāra, piecus svētdienu rītus pulksten 10.30 LTV1 demonstrē jaunu, producentu apvienības «HansaMedia» veidotu raidījumu bērniem «Dardarija. Zeme, kur viss ir iespējams». Raidījuma varoņi ir pieci talantīgi bērni un viņu atraktīvais draugs Renārs Zeltiņš.

Dardarija ir zeme, kur iespējams darīt lietas, ko ikdienā nedarām. Lai tajā nokļūtu, atliek izdarīt pavisam vienkāršu lietu - atvērt acis. Un pēkšņi mēs ieraugām mums labi pazīstamo pasauli, tikai tagad tā kļuvusi daudz interesantāka. Raidījuma vadītājs Renārs Zeltiņš ceļos pa Dardariju kopā ar pieciem pusaudžiem, kuriem ir dažādas aizraušanās. Luka dejo baletu, Elza nodarbojas ar kikboksu, Dante ir burvju mākslinieks, Beata spēlē futbolu, Artūrs veido multiplikācijas filmas no plastilīna. Viņi mācīs viens otram to, ko prot, un arī Renārs centīsies neatpalikt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu