Rudņevs: Tuvāko nedēļu laikā man jābūt gatavam gūt vārtus (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijas futbola uzbrucējs Artjoms Rudņevs, kurš nupat pārcēlies uz Vācijas bundeslīgas komandu «Hannover 96», ir apņēmības pilns atkal regulāri gūt vārtus.

Kā zināms, Rudņevu šonedēļ cita Vācijas spēcīgākās līgas komanda «Hamburger SV» līdz sezonas beigām izīrēja Hanoveres komandai, kur viņam laba snieguma gadījumā būs iespēja palikt uz ilgāku laiku.

«Esmu priecīgs ierasties šajā komandā,» sarunā ar «Hannover 96» kluba preses dienestu sacīja Rudņevs. «Esmu jau aizvadījis pirmo treniņu ar komandu, visi futbolisti komandā ir draudzīgi. Šobrīd viss ir kārtībā, redzēsim, kā klāsies nākotnē

Rudņevs atklāja, ka viņa galvenais palīgs, lai iejustos Hanoveres vienībā, ir cits uzbrucējs Arturs Sobečs no Polijas, ar ko Latvijas futbolists varot sazināties poļu valodā.

«Jātrenējas smagi, jāpierāda sevi un tuvāko nedēļu laikā man jābūt gatavam gūt vārtus. Hamburgā pavadīju labu laiku, faniem es patiku. Ceru, ka Hanoveres līdzjutējus izdosies iepriecināt vēl vairāk,» pauda Rudņevs, kurš kopā ar ģimeni sev šobrīd meklē piemērotākos apartamentus Hanoverē.

Pagājušajā sezonā Rudņevs, kuram pirmdien paliks 26 gadi, sevi veiksmīgi pieteica bundeslīgas čempionātā, gūstot 12 vārtus. Tomēr šosezon viņa pozīcija vienības sastāvā bija jūtami mainījusies. Uzbrucējs šosezon devies laukumā septiņās čempionāta spēlēs, vārtus tā arī negūstot.

Vācijas bundeslīgas kopvērtējumā pašlaik ir ziemas pārtraukums un sezona atsāksies janvāra beigās. Pēc sezonas pirmās puses «Hannover 96» vienība ar 18 punktiem 17 spēlēs kopvērtējumā ieņem 13. vietu, par diviem punktiem apsteidzot pozīciju zemāk esošo Hamburgas komandu.

Nākamo spēli «Hannover 96» futbolisti aizvadīs 25. janvārī.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu