Kinoseansa laikā kinoteātrī Floridā izceļas konflikts, kura rezultātā nošauj cilvēku (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmdien kinoseansa laikā kādā kinoteātrī Floridā, ASV, izcēlies konflikts starp skatītājiem, kā rezultātā nogalināts vīrietis, vēsta ārvalstu mediji.

Konflikts starp diviem pāriem izcēlies filmas «Lone Survivor» seansa laikā kinoteātrī «Wesley Chapel». Tiek ziņots, ka par vīrieša nogalināšanu aizdomās turamo un viņa sievu nokaitinājis priekšējā rindā sēdošais pāris, kas filmas laikā mobilajos telefonos rakstījuši īsziņas un trokšņojuši.

Vīrietis izvilcis ieroci un sašāvis īsziņu rakstītāju un sievieti. Abi cietušie tika nogādāti slimnīcā, kur vīrietis no gūtajām traumām vēlāk mira, bet sievietes traumas nebija dzīvībai bīstamas.

Pārējie skatītāji aizturēja šāvēju un sagaidīja policijas ierašanos.

Jāatgādina, ka līdzīgs gadījums 2011.gada februārī notika arī Rīgā, kur filmas «Melnais gulbis» seansa laikā izcēlās konflikts starp diviem vīriešiem.Jurists Nikolajs Zikovs toreiz nošāva bankas «Citadele» Aktīvu un pasīvu pārvaldes nodaļas vadītāju Aigaru Egli.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu