Papagailis kādam autovadītājam sagādā pamatīgas nepatikšanas (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: shanlung, CC BY-NC-ND 2.0

Ļoti nepatīkamu pārsteigumu savam saimniekam sagādājis kāds papagailis. Tas noticis pēc tam, kad Meksikas galvaspilsētas policija apturējusi viņa auto un vēlējusies pārbaudīt, vai vīrietis pie stūres nav sēdies alkohola reibumā, ziņo aģentūra «ITAR-TASS»

Kā liecina aģentūras rīcībā esošā informācija, autovadītāja saruna ar likumsargiem sākumā norisinājusies veiksmīgi un policisti bija ar mieru ļaut vīrietim turpināt ceļu, neveicot alkohola testu.

Brīdī, kad Gilermo N. jau gatavojās iedarbināt motoru, lai turpinātu braucienu, no automašīnas aizmugures atskanēja sauciens: «Viņš ir piedzēries, viņš ir piedzēries!»

Izdzirdot saucienu, policisti nolēma rūpīgāk apskatīt automašīnas salonu un ieraudzīja tur būri ar papagaili. Ņemot vērā putna sniegto liecību, likumsargi tomēr nolēma pārbaudīt, vai vīrietis pie stūres nav sēdies reibumā un lika viņam izpildīt alkohola testu.

Testa rezultāti atklāja, ka alkohols Gilermo izelpā ievērojami pārsniedz pieļaujamo normu un vīrietis kopā ar «papagaili-nodevēju» tika nogādāti atskurbtuvē, bet viņa automašīna soda stāvvietā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu