Šodienas redaktors:
Eva Gaigalniece
Iesūti ziņu!

Cepts ķirbis ar rukolu un riekstiem (9)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: shutterbean, CC BY-NC-ND 2.0

Nepieciešams:

rukola
ķirbis
sviests
1 sauja valriekstu
balzāmetiķis
medus
pipari
sāls

Pagatavošana:

Ķirbi sagriež gabaliņos un apcep sviestā, pārkaisa ar sāli un pipariem. Karstu ķirbi sajauc ar rukolu, pārlej ar mērci, kas gatavota no balzāmetiķa, medus, sāls un pipariem. Salātus pārkaisa ar riekstiem.


Komentāri (9)
Nepalaid garām
Uz augšu