Jaunā «BMW X5» izmēģināšana beidzas ar nepatikšanām (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dushan and Miae, CC BY-SA 2.0

Nedēļas nogalē Lielbritānijas policijai izdevās notvert kādu autovadītāju, kurš pa ielu traucās ar ātrumu 230 kilometri stundā. Policijai 37 gadus veco pašnodarbināto elektriķi izdevās notvert tikai pēc tam, kad viņš pats nolēma apstāties, ziņo «Daily Mail».

Ross Makdermots nesen bija iegādājies jaunu auto - «BMW X5» un nedēļas nogalē nolēma izmēģināt tā maksimālās spējas. Policija pieķēra Makdermotu braucam ar ātrumu 230 kilometri stundā, kas vairāk nekā divreiz pārsniedz maksimālo pieļaujamo ātrumu šajā ceļa posmā.

Uz šosejas A189 jaunā BMW īpašnieks intensīvākas satiksmes dēļ bija spiests samazināt ātrumu un tikai tad policijai izdevās viņu piedzīt. Pārgalvīgajam autovadītājam par bīstamu braukšanas stilu un atļautā ātruma pārsniegšanu tiesa piesprieda 15 mēnešu braukšanas aizliegumu un atkārtotu braukšanas eksāmena kārtošanu. Tiesa arī nolēma, ka viņam par pārkāpumu jāsamaksā 816 mārciņu jeb 980 eiro liels sods.

Karaliskā satiksmes negadījumu novēršanas biedrība pieprasīja vadītājam piemērot vēl bargāku sodu, jo viņš reāli apdraudējis cilvēku dzīvības.

«Lielbritānijā avārijās, kuras izcēlušās pārsniegta atļautā ātruma, vai apstākļiem neadekvāta ātruma dēļ, ik gadu iet bojā aptuveni 400 cilvēku,» tiesas priekšā teica apsūdzība.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu