ASV pirmajai lēdijai - 50 (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šodien, 17. janvārī ASV pirmā lēdija Mišela Obama svin savu 50. dzimšanas dienu. Svētkus Mišela atzīmēs ar balli, vēsta mediji. Obamu pāris ir precējies kopš 1992. gada, viņiem ir divas meitas. Mišela ir ieguvusi bakalaura grādu socioloģijā un afroamerikāņu studijās Prinstonas universitātē, kā arī ieguvusi jurista kvalifikāciju Harvadas universitātes Tiesību skolā. Strādājusi par juristi un kopienu organizatori, bet 1996. gadā kļuva par Čikāgas universitātes dakāna vietnieci kopienas un brīvprātīgā darba jautājumos.  

2006. gadā izdevums «Essence» viņu ierindoja starp 25 pasaules iedvesmojošākajām sievietēm. 2007. gadā «Vanity Fair» Mišelu nosauca starp desmit pasaulē vislabāk ģērbtajiem cilvēkiem, kā arī žurnālā «02138» viņa ieņēma 58. vietu starp 100 Hārvardas ietekmīgākajiem absolventiem. Turklāt žurnālā «People» Mišela tika atzīta kā viena no 2008. gada vislabāk ģērbtajām sievietēm un izpelnījās uzslavas par klasisko un pārliecinošo izskatu.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu