Gorkšam vārti otrajā spēlē pēc kārtas (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs sestdien Anglijas pēc spēka otrās līgas - «Championship» - mačā guva vārtus, bet viņa pārstāvētā «Reading» komanda savā laukumā ar 7:1 (4:0) sagrāva «Bolton Wanderers» futbolistus.

Gorkšs ar gūtiem vārtiem izcēlies jau otrajā spēlē pēc kārtas, bet kopumā šosezon viņš guvis trīs vārtus. Latvietis bija precīzs 60. minūtē, panākot rezultātu 5:0 mājinieku labā. Aizsargs laukumā pavadīja 80 minūtes, bet cīņas izskaņā tika nomainīts.

Trīs vārtus «Reading» komandas labā guva uzbrucējs Edams le Fondrs.

Tikmēr cita Latvijas izlases aizsarga Vitālija Maksimenko pārstāvētā komanda «Brighton Albion» sestdien viesos ar 0:1 (0:0) zaudēja «Derby County», vienīgos vārtus ielaižot mača piektajā kompensācijas laika minūtē, bet Maksimenko, kā jau ierasts, pieteikumā neiekļuva.

«Championship» kopvērtējumā «Reading» ar 41 punktu 26 spēlēs pakāpusies uz sesto vietu, bet «Brighton Albion» ar 39 punktiem atrodas pozīciju zemāk.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu