Foto: Jaunais «Volksvagen Dune» izpelnījies glaimojošas atsauksmes (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV, Detroitas autošovā prezentētais «Volkswagen Beetle Dune» konceptauto izpelnījies atzinīgus vērtējumus medijos. Tiek ziņots, ka glaimojošo atsauksmju dēļ autoražotājs varētu jau ļoti drīz uzsākt šī modeļa sērijveida ražošanu.

Ārvalstu mediji vēsta, ka «Volkswagen Dune» saņēmis pat ļoti atzinīgus vērtējumus no daudzajiem žurnālistiem un interesentiem, kas apmeklēja autošovu Detroitā.

Pozitīvas atsauksmes autošovu laikā nereti kļūst par iemeslu tam, lai ražotājs steigšus pieņemtu lēmumu modeļa ražošanu sērijveidā, tāpēc jau tuvāko dažu mēnešu laikā varētu tikt sākta jaunā auto ražošana vienā no «Volkswagen» rūpnīcām Vācijā.

Šobrīb gan runa varētu būt par dažu ekskluzīvu šo modeļu nonākšanu uz autoceļiem.

«Apollo» jau ziņoja, ka «Volkswagen» no jauna apņēmies radīt «VW Beetle «Dune» versiju, kuru jau reiz prezentēja 2010.gada Losandželosas autoizstādē.

Jaunais «Beetle Dune» konceptauto ir kļuvis mazliet sportiskāks un agresīvāks par pirmo mēģinājumu.

Preses relīzē «VW» uzsvēra, ka 2000.gada konceptauto bija ļoti tālu līdz sērijveida produkcijas uzsākšanai, taču jaunais koncepts ir balstīts uz jau eksistējoša auto pamata. Tā pamatni veido ražotāja aktuālais «Beetle» modelis ar 210 zirgspēku jaudīgo turbo benzīna dzinēju un sešpakāpju DSG pārnesumkārbu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu