«Kia» oficiālais dīleris maina atrašanās vietu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Kia» oficiālais pārstāvis Latvijā «Forum Auto» gada nogalē nomainījis savu atrašanās vietu, un turpmāk «Kia» automašīnas interesenti varēs aplūkot un iegādāties K.Ulmaņa gatvē 101, informē «Forum Auto».

««Forum Auto» atrašanās vietas maiņa ir stratēģiski nozīmīgs solis, runājot par uzņēmuma attīstību nākotnē. Mūsu mērķis ir klientiem piedāvāt augstākās klases standartiem atbilstošu apkalpošanu un servisu,» norāda Jānis Ozols, SIA «Forum Auto» Tirdzniecības vadītājs, piebilstot, ka nozīmīgs aspekts ir fakts, ka tirgus jau trešo gadu ir stabilizējies, un Kia pārdošanas apjoms turpina pieaugt.

«Kia» pārdošanas apjoms Latvijā turpina palielināties – 2013.gadā Latvijā realizētas 424 «Kia» zīmola automašīnas, no kurām lielāku daļu – 360 – iegādājušies «Forum Auto» klienti.

«Kia» zīmola pārdošanas apjoms Latvijā 2013.gadā, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, palielinājies par 38%, savukārt «Forum Auto» «Kia» zīmola automašīnu pārdošanas apjoms pieaudzis par 91%.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu